WINACTIE: De Nieuweling (Summoner #1) door Taran Matharu

Hoera! Het is weer eens tijd voor een winactie. En wat voor een! Best of YA was zo lief om mij een extra exemplaar te sturen van hun pas nieuwe boek DE NIEUWELING van Taran Matharu. Meedoen is super makkelijk, dus lees even snel verder om er achter te komen wat je moet doen en waar het boek nou eigenlijk over gaat! 

Dussss, De Nieuweling. Heb je misschien al iets voorbij zien komen over demonen? De naam Fletcher? Het woord Summoner? Goed. Daar zou ik ook niet veel van snappen heel erlijk gezegd. Dus even een kleine opheldering:

Als smidsleerling Fletcher ontdekt dat hij demonen uit een andere wereld kan oproepen, reist hij samen met zijn demon Ignatius af naar de Vocans Academie.

Daar worden leerlingsummoners getraind in het gebruik van hun magische gaven, om deze in te kunnen zetten in de oorlog tegen de vijandelijke orks. Onder de leerlingen bevinden zich de kinderen van machtige edelen, die meer ervaren zijn in het omgaan met hun demonen en zich ver boven Fletcher en de andere burgerleerlingen verheven voelen. Samen met zijn vrienden, de dwerg Othello en de elf Sylva, raakt Fletcher verzeild in een gevaarlijk machtsspel, dat een hoogtepunt bereikt als er aan het eind van het eerste jaar moet worden gestreden om een machtige positie in de Raad van de Koning. Het lot van een heel koninkrijk ligt in zijn handen.

Dit is dus waar De Nieuweling over gaat– ik ben in ieder geval SUPER EXCITED om het te gaan lezen samen met alle Boekentijgers van Best of YA. Dit is namelijk ook het boek voor onze eerstvolgende leesclub die begin September in Antwerpen plaats zal gaan vinden. Als je tegen die tijd het boek hebt gelezen kun je dus lekker met ons kletsen over al je feels op onze Instagram bijvoorbeeld (@boekentijgers).

Maar goed, even back to the point Femke. De winactie, juist. Wil jij nou zo’n supermooie hardcover copy winnen? Dit is wat je kan doen:

 • Like mijn Facebook pagina. +1
 • Volg mijn Instagram. +1
 • Subscribe op mijn blog. +3
 • Laat een reactie achter onder deze post dat je meedoet en welke van bovenstaande acties je hebt uitgevoerd. +1

Het cijfer achter de actie is het aantal keren dat jouw naam mee doet in de trekking als je bijhorende actie uitvoert. Ik controleer natuurlijk wel ook even of je de acties ook daadwerkelijk hebt uitgevoerd, anders is het oneerlijk voor de rest. De winactie loopt tot SEPTEMBER, daarna ga ik met behulp van een willekeurige trekking een winnaar kiezen!

Heel veel succes en may the odds be ever in your favor. smile emoticon

Liefs,

You may also like

47 Comments

 1. Super gaaf! Ik doe graag mee om dit boek te winnen, zo lang gewacht totdat het vertaald werd Ik heb geliked, gevolgd opn Insta en gesubscribed…

 2. Yay superleuk deze winactie! Ik ben zo benieuwd naar het boek. Ik volg je op instagram (de eerste bookstagram die ik begon te volgen ;)) ik volg je op facebook en heb net gesubscribed op je blog. Fingers crossed ❤

  Mijn insta waarmee ik je volg is ashleysescapes

 3. Hoii super leuke actie ik heb je fb pagina geliked en je insta gevolgd ( ik ga dit nu doen na het posten van deze post :p ) en een reactie geplaats zoals je ziet je blog ziet er super uit en ik ga uitzoeke hoe iik hem moet volgen maar heb eig geen idee maar moest dat ook lukken zie je dat vast ook wel ergens groetjes sofie

 4. Hallo,

  Wat een tof boek! Zit al op het puntje van mn stoel om het te lezen!!
  Heb je fb geliked. Mij ingeschreven op je blog en zoals je ziet een berichtje geplaatst.
  Super toffe blog btw

 5. Hoi Femke 🙂
  Ik heb je op instagram gevolgd, ben gesubscribd op je blog en op facebook duimpje omhoog gedaan 🙂
  Super leuke winactie
  Groetjes lisette

 6. Wat leuk zeg, ik doe heel graag mee. Ben wel benieuwd naar het verhaal ^_^
  Volg je via FB en ik volg je Blog via email!

 7. Hoi, wat een leuke winactie! Ik ben al een hele tijd benieuwd naar dit boek. Ik heb je fb geliked, je insta gevolgd en ik laat een reactie achter 🙂 Ik ben benieuwd!

 8. Dit boek lijkt me zo zo zo gaaf, hopelijk kan hij me eindelijk uit mijn leesdip trekken. Ik zou hem dus graag winnen 😉
  Ik vind je facebook leuk en heb me zonet ook aangemeld op je blog trouwens, dus als het goed is moet ik nu alle updates krijgen 🙂

 9. Hoooi!

  Ik ben nog altijd zo nieuwsgierig naar dit boek, helemaal doordat iedereen er zo enthousiast over is.

  Ik volgde je al via Instagram, maar nu ook per mail en via Facebook. 🙂

 10. Ik wil heel graag meedoen! Heb instagram gedaan en facebook 🙂
  (IG: Aerenia_Demi)
  En mijn Facebook( Demi Wannet)
  Hopelijk win ik!

  1. Gefeliciteerd Nathalie! Jij bent de winnaar van de giveaway :). Ik zal je een mailtje sturen met alle verdere informatie.

   Jeeeej!

 11. Oooh zo te zien heb ik veel concurrentie, maar op het laatste momentent ga ik zeker nog even meedoen!
  Ik heb je pagina’s gevolgd op Facebook en Instagram. Nu deze reactie en ik wil graag subscriben voor je blog!

  ***Fingers crossed***

 12. Wauw supertof!!
  Heb je geliked op Facebook, gevolgd op Instagram en gesubscribed op je blog.

  Succes met kiezen! Ik ben benieuwd wie de gelukkige winnaar gaat zijn

 13. Yeaah wat een leuke winactie! Ik heb alle acties uitgevoerd! (Ik volgde je al langer op instagram met mn bookstagram @booksbanter ) Ben super benieuwd! xx

 14. De winnaar zal vandaag met een random name generator gekozen worden! Hou dus goed de reacties in de gaten. In ieder geval alvast ontzettend bedankt voor het meedoen allemaal en ik hoop dat jullie mijn blog ook leuk genoeg vinden om gesubscribed te blijven (en anders is misschien het feit dat er nog meer winacties aan komen een goede reden) :D.

  Succes allemaal en liefs,
  Femke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *