WINACTIE: 2x duotickets voor het Clavis Book Café

Vandaag mag ik iets superleuks aankondigen: een winactie! Ik mag namelijk 2x een duoticket weggeven voor het Clavis Book Café. Wil jij dus graag met een vriend/vriendin een geweldig boekendagje beleven, lees dan snel verder.

Wat is het Clavis Book Café?
Het Book Café wordt georganiseerd door de Young Adult afdeling van Clavis Books, een Belgische uitgeverij. Het is voor iedereen die graag boeken leest of misschien zelf wel een boek wil schrijven. In het Café kun je Q&A’s bijwonen met Vlaamse en Nederlandse YA auteurs (en je boeken laten signeren), zijn er leerzame workshops en is er zelfs een sfeervol huiskamerconcert! Ook zullen er natuurlijk lekkere hapjes en drankjes aanwezig zijn en uiteraard héél veel boeken File:icon biggrin.gif.

Wanneer/Waar vindt het plaats?
Dit leuke evenement vindt plaats op 6 mei in Hasselt (België) op Abdijsite Herkenrode. Zoek deze locatie vooral eens even op want het ziet er prachtig uit! Het evenement begint om 13:00 en eindigt rond 18:00. Ik ben al vaker in Hasselt geweest en vind het een super gezellige stad, dus als we na het evenement nog honger hebben kunnen we ook nog een restaurantje opzoeken.

Welke auteurs komen er naar het Book Café?
Er komen in totaal zes auteurs naar het Book Café:

Hoe maak je kans om te winnen?
Dat is heel simpel! Plaats onder deze blogpost een reactie waarin je vertelt waarom jij graag naar het Book Café wil komen. Dit telt als jouw deelname. Het zou voor mij ook super tof zijn als jullie subscriben op mijn blog, maar dit is niet verplicht.

Op 29 april zal ik de twee winnaars bekend maken in de reacties, dus hou dan even goed deze post in de gaten (de bekendmaking kan eventueel een dagje verschillen, ik ben namelijk die hele week in Dublin en dus afhankelijk van plekken waar wifi is). Clavis zal dan vervolgens via email contact met jullie opnemen. Deze winactie is voor alle Belgische en Nederlandse boekliefhebbers, dus doe vooral mee! Ik kijk er in ieder geval ontzettend naar uit jullie te ontmoeten en om een leuke boek-dag te beleven. Bij vragen mag je me altijd mailen.

Liefs,

 

 

P.S. Mocht je niet gewonnen hebben, kan je altijd nog een mailtje sturen naar bookcafe@clavisbooks.com om een ticket te bestellen (deze kosten €8 en zijn inclusief consumptie + goodiebag).

P.P.S. Meer informatie over het Book Café hier en hier.

You may also like

14 Comments

 1. Ik zou het super leuk vinden om in contact te komen met andere booklovers, omdat ik in mijn directe omgeving niet echt met vrienden of vriendinnen kan praten over boeken

 2. Ik zou echt willen winnen om de simpele reden dat boeken lezen echt een passie is! En wat is er nu heerlijker dan je passie met anderen te kunnen delen? Fingers crossed ☺️

 3. Ik doe graag mee omdat ik superveel van boeken hou en het zou prettig zijn om nog boekenliefhebbers te ontmoeten op zo’n mooie plaats! Ook lijken de auteurs die aanwezig zijn echt tof! Ik ken enkel Miriam Borgermans, maar ook de andere auteurs zou ik graag willen leren kennen.

 4. Ooo pick me! I love books and reading and I’d love to meet more readers. After having good two children and putting my reading habit in the back burner this site the perfect excuse to get back into it.
  Also I’m trying to finish my first novel (4th attempt ) and would love to meet other readers and writers for inspiration! (Don’t worry I know the event will be in Dutch I speak and understand it well, I just can’t write it so great 😉 )

 5. Ik zou echt super graag gaan ben helemaal boeken gek ik heb al eerder met een wedstrijd meegedaan helaas niet gewonnen dus alvast bedankt voor de 2de kans ik zou dit graag willen winnen voor mij en mijn liefste mamatje dan kunnen we er een moeder dochter dagje van maken een extra moederdag cadeautje want zij is namenlijk even boekengek als ik 🙂

  1. Sorry Sofie, ik zou graag willen dat ik iedereen kon laten winnen :(. Hopelijk besluit je toch nog om naar het Book Café te komen en zie ik je daar! In ieder geval ontzettend bedankt dat je hebt meegedaan.

 6. I just read your blogs Femke…
  You’re a wise spirit in the material world..
  Hope to see U soon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *